HISS-PRIS

Balans mellan ekonomi och kvalitet.

Maleon AB´s hisskonsult hjälper er med att få en rättvis prisbild för att installera hiss när det är som mest avgörande

Att sätta rätt hiss pris är sällan en lätt uppgift för den som är ansvarig för upphandlingar.

I kalkylstadiet i ett byggprojekt är det många gånger en utmaning att sätta rätt pris i ett så tidigt läge för att installera en hiss. Än viktigare är det om priset för hissen ska användas inför ett stort anbud där prisbilden många gånger är det mest avgörande. Maleon AB´s hisskonsult hjälper er med att få en rättvis prisbild för att installera hiss när det är som mest avgörande.

En hissupphandling kan beröra så många olika hisslösningar så det är lätt att hamna fel. Våra hisskonsulter hjälper gärna till i tidigt skede för att projektera hissen med balans mellan ekonomi och kvalitet.

Det är inte så ovanligt att de som är involverade i upphandlingar tar med sig prisuppskattningar som de har med sig från tidigare projekt.

Vid sådana uppskattningar är det viktigt att säkerställa skillnaderna som olika hisslösningar bär med sig.

  • En varuhiss har ofta ett pris som skiljer sig märkbart från en personhiss fast det till synes kan handla om samma förutsättningar.
  • En utomhus hiss har många punkter som ska vägas in som kan vara svåra att känna till vid generella prisuppskattningar.
  • Bilhissar har även de fallgropar som kan påverka prisbilden dramatiskt.
  • Upphandlingar av hisservice är även de fyllda med fallgropar som ofta är dolda i tekniska begrepp som är väldigt svåra att uppfatta för många. Vår oberoende hisskonsult förklarar vad dessa tekniska begrepp betyder och hjälper er att avgöra om ni behöver de eller inte.

Sammanfattningsvist ska man ta sig tid och undersöka marknaden och olika hisslösningar. Och det finns sällan tid till det. Då kliver vår hisskonsult in och vägleder er så att ni tryggt kan handla upp entreprenader till rätt hiss pris.

Tveka inte att kontakta oss för hjälp inför hissupphandlingar, det lönar sig alltid.

Maleon AB´s hisskonsult gör hiss enkelt!

Kontakta oss

+46 8 121 442 11
info@maleon.se
www.maleon.se
Mån - Fre 8:00 - 17:00

Kort om oss

Maleon AB hjälper fastighetsägare, byggentreprenörer, bostadsrättsföreningar och kommuner med konsulter som specialiserat sig inom Bygg- och projektledning och Installation.

Följ oss

Copyright © 2020 Maleon. All rights reserved.