Maleons CSR-engagemang: Sponsring av sport, stöd till behövande och skydd för barn

På Maleon tror vi på vikten av att ta ansvar för vårt samhälle och vår planet. Vi är stolta över att bidra till en bättre värld genom vårt arbete med ungdomar och genom att stödja organisationer som ger tillbaka till samhället.

Genom att sponsra föreningar inom fotboll och basket, inklusive FC Arlanda och Sigtuna Basket, ger vi ungdomar möjlighet att utveckla sin talang och självkänsla samtidigt som de lär sig om teamwork och gemenskap. Vi tror att sport är en kraftfull väg till personlig utveckling och social integration, och vi är glada över att kunna stödja denna viktiga verksamhet.

Vi är också stolta över vårt partnerskap med organisationen Giving People, som arbetar för att minska fattigdom och förbättra levnadsstandarden för människor i nöd. Genom vårt stöd bidrar vi till att ge människor tillgång till mat, bostäder och utbildning, vilket hjälper dem att skapa en bättre framtid för sig själva och sina samhällen.

Vidare stödjer vi Stiftelsen Aktiv Skola, som kämpar mot övergrepp mot barn. Vi tror att alla barn har rätt till en trygg och säker uppväxt, och vi är fast beslutna att stödja organisationer som arbetar för att skydda deras välbefinnande.

På Maleon strävar vi efter att ta ett positivt och ansvarsfullt steg framåt i samhället. Vi är engagerade i att minska vår påverkan på miljön, att främja social rättvisa och att stödja samhällen runt om i världen. Vi tror att vårt engagemang och våra åtgärder kan göra en skillnad och bidra till en bättre framtid för alla.

fc arlanda
fc arlanda