Entreprenad

Entreprenader med Maleon AB – Byggexperter för framtidens samhälle

Nyproduktion, anpassningar och byggservice – allt för dina byggbehov

Välkommen till Maleon AB, en ledande aktör inom entreprenadbranschen. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa byggtjänster som stärker och utvecklar samhällsstrukturen. Med ett brett utbud av tjänster, inklusive nyproduktion av samhällsbyggnader, anpassningar, byggservice, ROT och bostäder, är vi väl positionerade för att möta dina unika behov och bidra till en hållbar framtid.

På Maleon AB kombinerar vi kompetens, IT, AI, erfarenhet och sunt förnuft i alla våra projekt för att skapa lösningar åt beställare som maximerar investeringen. Vi använder modern teknik och innovativa metoder för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga resultat och en hög avkastning på sin investering.

Som erfarna entreprenörer förstår vi vikten av att arbeta med pålitliga och professionella samarbetspartners. Vi strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda en transparent och kundcentrerad arbetsprocess, där vi engagerar oss i varje projekt från planering till färdigställande.

Vårt engagemang för att erbjuda nyproduktion av samhällsbyggnader innebär att vi ständigt arbetar för att förbättra och optimera byggprocesser och tekniker. Vi tror på att skapa funktionella och innovativa lösningar som gynnar både våra kunder och samhället som helhet.

Anpassningar och byggservice är ytterligare områden där vi utmärker oss. Vi är experter på att förvandla befintliga byggnader och infrastrukturer så att de uppfyller dagens krav och behov. Vårt arbete inom ROT (renovering, ombyggnad och tillbyggnad) innebär att vi kan ge nytt liv åt äldre byggnader, samtidigt som vi bevarar deras unika karaktär och kulturvärde.

Slutligen, på Maleon AB, har vi en passion för att skapa bostäder som är både bekväma och hållbara. Vår kunskap inom bostadsbyggande gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar varje kunds specifika behov och budget. Vi strävar efter att skapa miljövänliga och energieffektiva bostäder som förbättrar livskvaliteten för dem som bor i dem.

Tack för att du väljer Maleon AB som din partner inom entreprenad. Vi ser fram emot att vara en del av ditt nästa byggprojekt och bidra till att forma framtidens samhälle tillsammans.

Våra medarbetare delar erfarenhet, innovativ teknologi och återanvändbara lösningar för att föra ditt projekt framåt.

Välkommen till Maleon AB, där vi erbjuder entreprenader inom följande:

  • Samhällsbyggnader
  • Infrastruktur
  • Anläggning
  • Mark och utemiljö
  • Bostadsbyggande
  • ROT (Renovering, Ombyggnation och Tillbyggnad)
  • Byggservice
  • Anpassningar
  • Installationsarbeten
  • Proptech
Byggledning och Projektledning

Kontakta oss för en enklare och mer lönsam fastighetsutveckling.